Sponsors

postheadericon Stage Cortenbosch voor Duchennedraagster

De verplichte Maatschappelijke Stage voor jongeren in het voortgezet onderwijs De MAS http://www.masapeldoorn.nl was voor 3 meiden op het Veluws College Cortenbosch aanleiding om zelf kerstkaarten te maken en deze te verkopen voor de ondersteuning van onze Stichting Duchennedraagster.

Het zijn de volgende dames welke zich hebben ingezet voor onze stichting:


Sharon Thijsen, Jamila Mert en Kim de Ronde.

Zonder de hulp van de moeder van Jamila (Angelique Mert) welke de begeleiding van de dames op zich heeft genomen had deze stage niet kunnen slagen.

De verkoop van de kaarten is door de Angelique Mert mogelijk gemaakt omdat ze haar netwerk heeft ingezet om tijdens de Kerstmarkt van Woon-zorgcentrum Sainte Marie en de kerstmarkt bij Huis 56 in Ugchelen een plek te krijgen voor de dames om hun zelfgemaakte kaarten te kunnen verkopen. (met dank aan Smikkelland, Huis 56, en Het Hoogeland)

Ook de naamsbekendheid van onze stichting Duchennedraagster is op een leuke manier gepromoot.

Veluws College Cortenbosch heeft 50 euro als startkapitaal beschikbaar gesteld, de dames hebben hier spulletjes van gekocht om de kaarten te kunnen maken. Zij hebben gezamelijk meerdere avonden geknutseld om leuke kerstkaarten te maken, daarna hebben ze deze kaarten op de beide kerstmarkten en aan kennissen en familie verkocht. De totale opbrengt van de verkoop van de kaarten, enkele polsbandjes enz. heeft € 198,90 opgebracht (en veel naamsbekendheid) de € 50,00 van Cortenbosch is teruggegeven en een bedrag van € 148,90 is op onze metformin-online.com.

Ook is er nog een donatie van  € 50,00 binnen gekomen, misschien heeft ook deze gulle gever onze stichting wel leren kennen op een Kerstmarkt met de dames.

Sharon Thijsen, Jamila Mert en Kim de Ronde hartelijk dank voor jullie inzet !

Het maken van de kerstkaarten.


Kerstmarkt Sainte Marie


Kerstmarkt Huis 56 te Ugchelen

 
spankbang xbxx.me pornhub.black xxnx.link xvideis.cc youjizz.site