Sponsors

postheadericon ANBI beschikking

De Stichting Duchennedraagster is door de belastingdienst aangemerkt als Algemeen nut beogende instelling ANBI. dit betekend dat de giften welke gedaan zijn aan onze stichting in aanmerking komen als aftrekpost voor de belastingaangifte van de schenker !

 

postheadericon Stage Cortenbosch voor Duchennedraagster

De verplichte Maatschappelijke Stage voor jongeren in het voortgezet onderwijs De MAS http://www.masapeldoorn.nl was voor 3 meiden op het Veluws College Cortenbosch aanleiding om zelf kerstkaarten te maken en deze te verkopen voor de ondersteuning van onze Stichting Duchennedraagster.

Het zijn de volgende dames welke zich hebben ingezet voor onze stichting:


Sharon Thijsen, Jamila Mert en Kim de Ronde.

Zonder de hulp van de moeder van Jamila (Angelique Mert) welke de begeleiding van de dames op zich heeft genomen had deze stage niet kunnen slagen.

De verkoop van de kaarten is door de Angelique Mert mogelijk gemaakt omdat ze haar netwerk heeft ingezet om tijdens de Kerstmarkt van Woon-zorgcentrum Sainte Marie en de kerstmarkt bij Huis 56 in Ugchelen een plek te krijgen voor de dames om hun zelfgemaakte kaarten te kunnen verkopen. (met dank aan Smikkelland, Huis 56, en Het Hoogeland)

Ook de naamsbekendheid van onze stichting Duchennedraagster is op een leuke manier gepromoot.

Veluws College Cortenbosch heeft 50 euro als startkapitaal beschikbaar gesteld, de dames hebben hier spulletjes van gekocht om de kaarten te kunnen maken. Zij hebben gezamelijk meerdere avonden geknutseld om leuke kerstkaarten te maken, daarna hebben ze deze kaarten op de beide kerstmarkten en aan kennissen en familie verkocht. De totale opbrengt van de verkoop van de kaarten, enkele polsbandjes enz. heeft € 198,90 opgebracht (en veel naamsbekendheid) de € 50,00 van Cortenbosch is teruggegeven en een bedrag van € 148,90 is op onze rekening gestort.

Ook is er nog een donatie van  € 50,00 binnen gekomen, misschien heeft ook deze gulle gever onze stichting wel leren kennen op een Kerstmarkt met de dames.

Sharon Thijsen, Jamila Mert en Kim de Ronde hartelijk dank voor jullie inzet !

Het maken van de kerstkaarten.


Kerstmarkt Sainte Marie


Kerstmarkt Huis 56 te Ugchelen

 

postheadericon Nieuwe flyer

Jessica, een duchennedraagster van 29 jaar uit Leerdam heeft voor ons een mooie flyer ontworpen.

Wij zijn hier erg blij mee !

 

postheadericon Duchennedraagsters Hyves

Op dit moment zijn er enkele nieuwe contacten met duchennedraagsters via de Duchennedraagsters Hyves http://duchennedraagsters.hyves.nl/, de laatste maand hebben zich 4 nieuwe leden hierop aangemeld welke allemaal duchennedraagster zijn en/of een kind hebben wat duchennedraagster is en/of een jongen heeft met duchenne.

We merken dat de aantallen duchennedraagsters welke we via de VSN en/of het DPP hebben doorgekregen zeker niet kloppen, er zijn veel meer draagsters dan tot nu toe werd aangenomen. Als de registratie goed is verwachten we dat het aantal draagsters (met "milde" klachten) wel eens boven de 100 zou kunnen komen op korte termijn !

We hopen dat deze mensen ook bereid zijn om zich te registreren op deze website, zodat we het aantal duchennedraagsters kunnen vastleggen en zodat eventueel contact onderling mogelijk is.

Hierbij de link naar het registratieformulier: http://www.duchennedraagster.nl/index.php?option=com_chronocontact&Itemid=55

Uiteraard ook te vinden onder het kopje contact met de stichting bovenaan deze website.

 

postheadericon Actie Easywasher

Bestel nu een Easywasher EX-1028 of EX-1030 via MTB4Duchenne en steun hiermee het onderzoek naar de ziekte van duchenne. Per bestelde Easywasher gaat er €20 direct door naar het onderzoek naar Duchenne. Deze actie is over onbepaalde tijd.

Belangrijk is wel dat de bestelling via MTB4Duchenne loopt of dat je aangeeft dat je via ons op de hoogte bent gebracht.

Elke Easywasher welke via MTB4duchenne is besteld word gratis verzonden !

Je kunt de Easywasher bestellen door een Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  te sturen naar het mailadres van MTB4Duchenne.

Vermeld in de email:
- Voor en achternaam;
- Adres, postcode en woonplaats;
- Telefoonnummer
- Emailadres
- Welke Easywasher (Easywasher EX-1028 of EX-1030)

Mijn dank gaat uit naar Dennis en Ewa van Easywasher voor dit leuke en zeer gulle aanbod!

Easy Washer® - de fietsvriendelijke lagedrukreiniger

Kijk voor meer informatie op: www.easywasher.nl

 
Meer artikelen...